Podologia Sants - Rambla Badal 190-192, escala B, entresòl 3, 08028 Sants (Barcelona) - Telf: 93 141 11 84

Quiropodia

La quiropodia és el tractament que realitzem els podòlegs per procedir a l’eliminació de patologies de la pell i ungles com la hiperqueratosi, helomes, onicogrifosi, etc. amb els mitjans i equipament adequats i mitjançant l’examen de les seves senyals.

Dins d’aquest àmbit s’inclouen els tractaments especialitzats en la pell i ungles dels peus, ocasionats per trastorns biomecànics i/o trastorns sistèmics.

A Podologia Sants cuidem els pacients amb diabetis, patologia reumàtica, trastorns vasculars, ungles encarnades, durícies, ulls de poll, berrugues, micosis, úlceres i altres trastorns sistèmics que afecten al peu.

Sovint, els canvis a la pell són una senyal de sobrecàrrega mecànica o tenen el seu origen en un factor extrínsec com un calçat inadequat. S’ha de determinar si el factor etiològic és el mal funcionament del peu. Si és així, el problema torna a aparèixer al cap d’un temps. Per aquesta raó, el tractament hauria de consistir en buscar el mecanisme etiològic que origina l’alteració i compensar-lo, en cas necessari, mitjançant un tractament ortopodològic.

Quiropodia