Podologia Sants - Rambla Badal 190-192, escala B, entresòl 3, 08028 Sants (Barcelona) - Telf: 93 141 11 84

Podologia pediàtrica

foot-445189_1920

A Podologia Sants cuidem els peus dels teus fills. Proporcionem diagnòstic i tractament als problemes dels peus dels nens.

Són freqüents patologies infantils com a peu pla, trastorns congènits i lesions traumàtiques que si s’identifiquen aviat, poden ser tractats amb promptitud per a millorar la seva evolució. Realitzem suports plantars adaptats i personalitzats per als nostres pacients més menuts.

Els nens també presenten afeccions de la pell com les berrugues. Són infeccions víriques que originen problemes, però que alguns casos no són senzilles de resoldre i es presenten amb més freqüència en joves i nens més grans. Un altre dels principals problemes als peus que pateixen els nens, sobretot a l’adolescència, són les ungles encarnades, que poden derivar en infeccions recurrents. A Podologia Sants realitzem tractaments mitjançant cirurgia quan és necessari.

És important visitar el podòleg per valorar el correcte creixement i desenvolupament del nen, realitzant exploracions i controls periòdics. A Podologia Sants ens importa el futur i l’evolució del peu infantil.

Si observes que el teu fill camina amb dificultat o es queixa de mal als peus no dubtis en contactar-nos!

Contacta amb nosaltres