Podologia Sants - Rambla Badal 190-192, escala B, entresòl 3, 08028 Sants (Barcelona) - Telf: 93 141 11 84

Plantilles personalitzades

A Podologia Sants som experts en el tractament dels trastorns biomecànics de l’extremitat inferior aplicant suports plantars adaptats personalitzats. Les plantilles personalitzades són el tractament escollit quan el moviment i la funció del peu estan fora del rang dels límits normals.

Prèviament a l’aplicació d’un tractament ortopodològic, realitzem una exhaustiva exploració del pacient per valorar el nivell muscular i articular de l’extremitat i si es dóna una repercussió patològica a altres nivells del cos humà.

Els suports plantars adaptats personalitzats o plantilles personalitzades estan dirigides a totes aquelles persones que presenten alteracions funcionals a les extremitats inferiors ja sigui  per acomodar o per corregir una mala posició del peu. S’apliquen a pacients amb metatarsàlgia, esperó calcani, fascitis, peu cavus, peu valg, peu diabètic, alteracions del peu infantil, etc. Dins del camp de l’esport, a Podologia Sants analitzem el “gest esportiu” i apliquem plantilles esportives personalitzades. L’objectiu és prevenir i tractar lesions en atletes i aficionats, millorar el rendiment esportiu i minimitzar lesions.

Si vols una plantilla personalitzada contacta amb nosaltres i demana hora per la teva primera visita!

Contacta amb nosaltres