Podologia Sants - Rambla Badal 190-192, escala B, entresòl 3, 08028 Sants (Barcelona) - Telf: 93 141 11 84

Qui som

A Podologia Sants oferim un servei integral de podologia gràcies a què comptem amb professionals amb formació específica en biomecànica de l’aparell motriu i cirurgia del peu, i amb una àmplia experiència en la cura i la salut dels peus.

Podologia Sants és un centre de Podologia dirigit per Pilar Ibáñez Ibáñez, Diplomada en Podologia per la Universitat de Barcelona. Col·legiada nº 83808152 del Col·legi Oficial de Podòlegs de Catalunya.

Màster en Cirurgia Podològica per la Universitat de Barcelona, promoció 2013-2015. Aquests estudis li van permetre ampliar i aprofundir en els coneixements i habilitats necessàries per a la realització de la cirurgia del peu.

A Podologia Sants ens preocupa molt el tracte amb el pacient, i per això, la nostra màxima és l’atenció personalitzada i de qualitat. Oferim un tracte excel·lent i comptem amb les millors instal·lacions en el camp podològic, estant a l’avantguarda de les últimes tecnologies i sempre en constant formació per proporcionar el millor dels serveis.

Contacta amb mi a per Linkedin:  

Pilar Ibañez

La podologia és la branca de l’activitat mèdica que té com a principal objectiu el diagnòstic i tractament de les afeccions i deformitats dels peus. Fes-te una revisió amb nosaltres!

Vine a conèixer-nos!