Podologia Sants - Rambla Badal 190-192, escala B, entresòl 3, 08028 Sants (Barcelona) - Telf: 93 141 11 84

Instal·lacions

Les instal·lacions de Podologia Sants estan equipades amb les més segures i millors infraestructures per oferir un servei excel·lent als nostres pacients.

El material que s’utilitza a la nostre clínica s’esterilitza amb autoclau, sistema mitjançant el qual assegurem una completa asèpsia per als nostres pacients. Tot el material d’ús clínic és no reutilitzable, garantint una higiene total i complint la normativa sanitària exigida per a centres de podologia amb número de registre sanitari.

A Podologia Sants disposem d’una butaca clínica per tractaments en consulta de la més alta qualitat, seguretat i confort, i el nostre espai dedicat a l’exploració biomecànica consta d’un banc de marxa amb plataforma de pressions i visualització en vídeo per proporcionar un correcte diagnòstic i tractament.

Les nostres àmplies instal·lacions amb accés per persones minusvàlides, proporcionen la comoditat d’un gran espai per tots els usuaris. Totes les sales disposen d’un sistema de renovació d’aire i climatització que fa de Podologia Sants un lloc agradable y saludable, ja que el nostre compromís és sempre l’atenció podològica de qualitat.

Podologia Sants amb número de registre sanitari E08586956.